Ziyaretler

İcrader Yönetim Kurulu Başkanımız Olkan UZMAN, Yönetim Kurulu üyelerimiz İdris DEMİRCİ ve Servet Karadeniz ile İzmir’de görev yapan meslektaşlarımızı ziyaret edip istişarelerde bulunduk.

Niğde Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünde görev yapan icra memuru meslektaşımız Recep Doğmuş , 31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimde Niğde Merkez Hacıabdullah Belediye Başkanı olarak seçilmiştir.

Sgk İcra Memurları Derneği Yönetim Kurulu olarak; icra daire başkanımız sayın Mürsel Baki , şube müdürlerimiz sayın Selami Gür, sayın Ufuk Doruk ve sayın Mutlu Gürler ile birlikte İzmir Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünde görev yapan meslektaşlarımızı ziyâret edip istişare toplantısı yaptık.

Sosyal Güvenlik İcra Memurları Derneği olarak, T.C. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakan yardımcımız sayın Ahmet ERDEM makamında ziyaret edilmiştir.

Sosyal Güvenlik İcra Memurları Yönetim Kurulu olarak 5. Toplu Sözleşmeye büro kolunda yetkili sendika olarak katılacak Büro Memurları Sendikasının ( Büro Memur-Sen ) Başkanı sn. Metin YILANCI, Başkan Yardımcımız Mustafa KELEPİRCİOĞLU  yönetim kurulu üyelerimiz İdris DEMİRCİ, Tayfun ÖZTÜRK, Saniye DİKMEN ve üyelerimiz Kenan ÖZYURT ve İsmet TÜRKAN’nın da katılımlarıyla makamında ziyaret edilmiştir.

Kıymetli Meslektaşlar;

Dernek yönetim kurulu ve bazı il temsilcileri olarak 22-23 Şubat tarihlerinde Ankara’da Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Kurum Başkanlığı, Sigorta Primleri Genel Müdürlüğü ve Sendikalar bünyesinde çeşitli görüşmelerde bulunulmuştur.